Dakwerkzaamheden en meer van uw loodgieter in Oegstgeest

Bij W.R. van Griensven in Oegstgeest bieden wij verschillende soorten diensten aan. Heeft u problemen met water, gas, de riolering, het sanitair, lood en zink of moeten er dakwerkzaamheden worden gedaan? Wij staan voor u kaar! Binnen korte tijd en voor een betaalbare prijs komen wij bij u langs om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Neem contact met ons op

Problemen met water

Last van een heftige lekkage in uw woning? Wij kunnen dit voor u oplossen. Vooral daklekkages komen veel voor, maar er kan ook sprake zijn van een lekkende leiding. Dit is uiteraard erg vervelend en onhandig en kan zelfs schade veroorzaken aan uw woning en inboedel. Op zulke momenten staan wij voor u klaar. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om het op te lossen.

Gasleidingen leggen

Is uw woning toe aan nieuwe gasleidingen of moet er een nieuwe leiding worden gelegd? Dit is voor W.R. van Griensven geen probleem. Voor alle werkzaamheden met betrekking tot leidingwerk kunnen wij u van dienst zijn. 

Riolering

Bij problemen met uw riolering kunnen wij u ook van dienst zijn. Denk hierbij aan een hardnekkige verstopping van uw doucheputje, de afvoer of zelfs in het riool. Diepgewortelde verstoppingen zijn wij de baas. Wij lokaliseren de plaats van het probleem en gaan vervolgens doelgericht aan de slag. Op die manier lossen wij uw ongemak in korte tijd weer op.

Sanitair

Bij W.R. van Griensven komen wij niet alleen langs voor problemen maar kunnen wij ook divers sanitair plaatsen. Ook zijn we ervaren in het aanleggen van grote sanitaire voorzieningen of sanitaire oplossingen voor mindervaliden. Voor allerlei typen sanitaire verbouwingen kunnen onze loodgieters u van dienst zijn.

Lood en zink

Het bewerken van lood en zink is vaak ambachtelijk werk en moet vakkundig gedaan worden. W.R. van Griensven kan u hierbij helpen. Lood gebruiken wij met name om daken waterdicht te maken. Soms ontstaan er openingen rondom de schoorsteen of dakkapel. Wat betreft zink zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij onder andere regenpijpen, daklijsten of gevelbekleding voor u maken in de door u gewenste maat en vorm.

Dakwerkzaamheden

Tot slot zijn wij ook beschikbaar voor diverse dakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het renoveren van daken, het isoleren van daken, het metselen van schoorstenen of bijzondere dakbedekking. Wat uw wens ook is, u zit goed bij W.R. van Griensven. Bent u benieuwd of wij de werkzaamheden die voor uw dak nodig zijn kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Direct contact opnemen